Espectacles i concerts

La nostra agenda d’artistes està farcida de propostes per a tot tipus d’actes. Grups de versions, folk, rumba, glosades, animació infantil, teatre improvisat, personatges infiltrats, speakers, etc. Què necessites? També podem crear el teu espectacle a mida! La música, el teatre i l’art són part de la nostra essència.

Preguntes Freqüents

Les nostres propostes s’adapten als diferents tipus de públic, tenim propostes per infants, famílies, joves, adults, gent gran. Creiem que l’art no té edat i per això busquem propostes transversals, tot i que també disposem de propostes adaptades a públics concrets.

La nostra cartera d’artistes i professionals és extensa i contempla diferents formats de propostes, no obstant, la nostra especialitat és la proximitat i per això comptem amb un ventall molt més divers d’espectacles i propostes de petit i mig format.

Disposem de tres companyies pròpies: La Portàtil FM (música i ball folk, tradicional i versions festives), Nòmades Teatre Crític de Gràcies (teatre i improvisació, actors/ius per esdeveniments) i La Tropical (glosa) amb les que podem treballar tot tipus de propostes adaptant-les al que necessitis: concerts a mida en diferents formats, espectacles i dinamitzacions teatrals a mida, etc.